Välkommen hem Smára!

Jaha! Nu står hon här hemma. Min alldeles egna lilla Smára! Hon är sig lik, men fasen vad mycket päls och tagel det är på min lilla blåögda flicka. Jag lovade att berätta om mig och Smára så jag antar att jag ska försöka skriva ihop något lite kort om hur vi träffades och vad som hände efter det och hur hon har hamnat hos mig nu.
Smára föddes den 4 Juli år 2008 av ett sto vid namn Fífa från klockarfallet. Fífa var min häst och vi köpte henne dräktig. Fölet, om det blev ett sto, skulle återgå till uppfödaren och ja, så föddes ju lilla Smára. Ett litet sto. Musblack med blå ögon. Och hon fick flytta till Skärblacka. Men inte innan jag gick och kärade ner mig i henne. Det klart man gör det liksom! När man är med från början är det ju något alldeles speciellt. Redan när hon var liten visade hon att hon minsann var en självständig och tuff liten tjej och detta är något som har hållt i sig under åren. Hon är snäll, men har också en tuffare sida om man inte är noga med att visa vem som bestämmer från början. Så...Vi får se. Det känns bra men det får tiden avgöra. Jag slänger en bild på Smára från hennes första dygn i livet :) 
 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.