Ow...

Idag gjorde jag min första avramling från Isku, vilket kändes onödigt. Jag trodde inte att det var så farligt dom första fem minutrarna trots att han klev lite på mig och att jag krashade på den stenhårda grusvägen, men efter ett tag så insåg jag att jag nog har fått en redig smäl på höger axel och höger armbåge. Jag skrapade även upp armen lite. Men, det är smällar man får ta när man håller på med hästar! Isku var inte direkt dum heller, han bara överreagerade på en liten sak och så red jag barbacka. Jag tänkte bara skritta en kort sväng och var inte alls beredd när Isku slängde sig åt sidan och gjorde helt om... Jag satt kvar, men hamnade lite i obalans, vilket han också blev rädd för. Detta resulterade i ett stort bocksprång och ett skutt åt sidan och ja. Resten är historia. 
 
Världens finaste Isku blev givetvis livrädd och drog hem till stallplanen, där Ingela och Ebba fångade in honom för att sedan komma farandes efter mig. Underbara stallgänget! <3 Jag är inte helt säker på om jag kanske måste åka in och kolla axel och armbåge men jag avvaktar för nu och hoppas att det bara blev en ordentlig smäll. Oavsett så SKA jag rida imorgon. Jag SKA. Det var ju trots allt inte han som var dum, det blev bara väldigt fel. Hade jag haft sadeln på så kanske det inte hade blivit så. Ja ja, det är lätt att vara efterklok. Min goa, explosiva skuttiga häst. Nej, jag läger ingen skuld på honom, och inte på mig heller måste jag erkänna. Det blev bara fel. Det här är en grabb med mycket personlighet. Nu blir det till att vila och hoppas att det blir en lugnare dag på jobbet imorgon. 


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.