Fotografering och trick

Idag var det äntligen lite uppehåll i regnandet och vi tog tillfället i akt och fotograferade lite. Vi har ju inte hunnit med att ta några ordentliga bilder på Vilja än, så det stod högst upp på listan. Tack och lov var hon ganska ren och det tog inte lång tid att borsta av henne och gå iväg och ta lite bilder. Vi gick bara precis utanför stallplanen, eftersom det var hennes första ”promenad”. Hon hade lite svårt att stå stilla, vilket inte är så konstigt. Men vi fick ändå några riktigt fina bilder på henne och i det stora hela skötte hon sig så himla bra. Så lugn och trygg tjej. 

 

När vi kom tillbaka till stallet passade vi på att släppa ut henne i hagen med de andra tjejerna och sen busade vi igång dem litegrann och tog bilder. Alla blev helt överlyckliga och de har verkligen en sådan matchande energi. Alla sprang och busade och det var så himla härligt att se. 

 

Efteråt blev det lite frihetsdressyr och trickträning för minisarna. Butter var först ut och han var riktigt taggad. Så fruktansvärt söt dock att det inte finns! Han var riktigt duktig och lyssnade riktigt bra, även om han tappade fokus ibland. 

 

Flizan fick som sagt också träna lite och hon var om möjligt ännu mer på hugget. Hon är så makalöst arbetsvillig och älskar att busa och träna. Snabblärd och vill alltid göra rätt!

 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.