Hemma!

Jaha, då var hon alltså hemma! Vi hämtade henne på förmiddagen idag och hon skötte sig finfint att lasta och åka transport. Lite stressad och svettig när hon kom fram men inget som hon inte klarade av att hantera, vilket är rätt starkt av en unghäst ändå. Hon var såklart väldigt nyfiken när hon kom fram och vi valde att släppa ihop henne med Smára och Flizan på en gån
 
Hon är så himla mild dock så det var igna problem alls att släppa ihop. Det blev en hel del spring och lite skrik men inga sparkar eller otrevligheter. Jag tycker de skötte sig alldeles utmärkt faktiskt. Flizan blev totalt förälskad och jag tror Smára var rätt så nöjd hon också. Det känns riktigt bra i magen den här gången faktiskt. 
 
Då hon inte stått på box förut så var vi lite smått nervösa över hur hon skulle hantera detta i ett litet stall med en box som dessutom har en öppen sida, men trots att hon var lite stressad precis vid insläppet så såg det lugnt ut på kvällen när vi kom. Hon verkade tycka att maten vi serverat var bra i alla fall för hon var i krubban flera gånger och slickade rent! Så himla go! Det var en viss lättnad att lämna hästarna i den sinnesron de tycktes ha på kvällen i alla fall! 
 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.