Mysdag i stallet!

Idag har jag bara varit med hästarna. Jag borde tekniskt sett ha pluggat men helt ärligt så tog det så mycket tid i stallet att jag verkligen inte hann. Bara att bli mött av hästarna när man kommer till stallet är en så underbar känsla och det verkligen värmer mammahjärtat lite extra mycket! 
Jag gav alla hö och pysslade lite allmänt i stallet, alla blev lite kliade men i övrigt så gjorde jag ingenting mer med dem. Bara gos idag. Och den här veckan blir lite knepig så det blir inte så mycket mer än så. Jag har mycket plugg och Emilia är iväg på kurs så den här veckan är hästarna bara just det. Hästar. Såhär nöjda och goa var de i alla fall när de fick sin lunch i solen idag! Smára har ju för övrigt hunnit bli rakad också och är numera nakenfis och behöver täcke! 
Det har blivit mycket lugnare i lösdriften sedan Rebell åkte och killarna är mer harmoniska, även om de tuggar sönder sin höstation, vilket är supertråkigt och vi måste försöka lista ut VARFÖR just hingstarna, som går på lösdrift (!!) gör detta. Aja... Oavsett vad så ska vi kika på två hästar i helgen. Ett musblackt fyraårigt sto som står hos Smáras förra ägare samt ett sjuårigt isabellfärgat sto som är sparsamt riden och sent tagen på grund av föl. Så håll tummarna för att någon passar oss! Vi har flera som vi kan kika på men det vore trevligt att hitta något snarast :) 
 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.