Dans med Butter och pyssel med Rebell!

Idag så blev det lite pyssel med hästarna. Lótus har lyckats bli sparkad i sitt utmanande av Rebell och är både svullen och varm i höger bak. Förhoppningsvis är det något som lägger sig. Idag kom de finfint överens i hagen. Alla fyra åt ur hölådan tillsammans utan några problem och de betade tillsammans när vi kom också. Smára och Flizan fick bara vara idag och de bryr sig inte nämnvärt om detta. Butter, Lótus och Paddi fick mat som vanligt och var supernöjda. Butter fick också trickträna och dansa lite idag! Han är så häftig när han showar omkring och det finns så mycket arbetsglädje i den lilla ponnyn! 
Rebell fick bara lite pyssel idag eftersom att han fortfarande behöver lite tid på sig att landa. Imorgon blir ytterligare en vilodag för honom så att han får komma in i flockan men på torsdag så ska vi skritta ut en sväng på honom och Smára och se hur det går. Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.