Välkommen Rebell!

Jaha, idag bar det av till Taffsnäs för att plocka upp Rebell som ju som tidigare nämnt ska utbildas och bo hos oss under en längre tid på foder. Så det bar av till Gnesta imorse där kontrakt skrevs på och så fick vi häst och utrustning. Rebell betedde sig underbart fint och trampade snällt på transporten som att han inte gjort annat. Han stod sedan snällt still hela vägen hem till stallet och var dessutom hur lugn som helst när vi lastade av honom hemma! Inte illa pinkat av en treåring alltså. 
Vi bestämde oss relativt snabbt för att det var smidigast att släppa ihop honom och Lótus först eftersom att det kunde bli mest fart och skador mellan dem om det skulle vilja sig illa. Men det var helt odramatiskt och de skötte sig fint.
Vi släppte efter det in minihingstarna till dem och Paddi var minst sagt galen haha! Han tyckte det var riktigt spännande att träffa på en ny häst. Butter fick en tillsägelse av Rebell som tyckte att de där små var väldigt påflugna och höll sig sedan lite på avstånd. Supersur. Det är inte lätt att trilla ner från tronen när man varit kung över hagen så länge. En som däremot bestämde sig för att det INTE var okej att Rebell var kingen var alltså Lótus. Lótus utmanade en del men fick inga direkta vinster så förhoppningsvis sätter Rebell honom på plats till slut. Nu ska Rebell få boa in sig lite, imorgon blir det kanske en kort promenad och sen så blir det ridning på onsdag tillsammans med Smára. Blir spännande att se hur det går.
 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.