Matdags för pöjkarna!

Småpojkarna är så gulliga med varandra när de får komma in och äta mat sådär på eftermiddagen! Bjuder på lite bilder från idag! Lótus var såklart också tvungen att kolla så att Butter hade fått samma mat. Lótus har för övrigt verkligen börjat växa upp psykiskt sedan sin otrevliga fas i våras. Jag tror att det blev alldeles för mycket när han plötsligt blev tvungen att byta box och stå mitt emot ett nytt sto hux flux. Flytten var guld värd för honom och den här lite lugnare omgivningen passar honom finfint! Butter är ju nöjd oavsett. 
 
Vi tog även en uppställningsbild på Lótus. Han var svår att få att stå helt stilla såklart och nog ser han ut som en riktig ettåring i kroppen, men det kommer! Söt är han ju i alla fall. 
 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.