Tappsko + nya skor + provridning

Suck suck suck, så fort man är igång med Smára så lyckas det hända någonting, och den här gången var det en tappsko. Gick ut i hagen med grimman för att fånga Smára och upptäckte då att hon hade tappat en framsko. Igen. Så himla tråkigt, men men det är inte så mycket att göra. Som tur var är vår hovslagare väldigt enkel att få tag på och idag kom han ut och vi passade på att sko om henne helt och sätta på nya skor eftersom det ändå gått såpass länge att det var dags. Hon blev väldigt fin i fötterna, och nu hoppas vi att hon inte kliver av sig några mer skor! Flizan och Butter verkades även, men Lótus får klara sig till nästa gång.

För övrigt så har jag varit och provridit en potentiell foderhäst. En 3-årig C-ponny. En fin ponny, men ung och outbildad såklart. Något vaken och tittig, men i övrigt väldigt snäll och gav en fin känsla. Osäker på om det kommer bli just den ponnyn. Har en eller två till som jag ska åka och kika på i nuläget, så vi får se.

Imorgon blir det äntligen lite ridning igen för Smára, och nu ska vi komma igång ordentligt så att vi äntligen kan jobba bort den där tjockis-magen!Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.