Promenad med träns och tömkörning!

Idag valde vi att träna lite med Lótus. Han är ju bara två år men vi anser att det är bra att förbereda inför den stora uppgiften som står framför hovarna på honom inom några år. Idag fick han följa med på en promenad med träns och bett i munnen, han är trots allt en hingst och det är av stor vikt att han får vänja sig vid att ha träns utifall vi måste åka någonstans. På de flesta ställen krävs nämligen träns på hingstar. Han tyckte det var både tråkigt och uttröttande men jag tror att han gillar uppmärksamheten! 
Efter detta så var det Flizans tur att få hitta på något. Hon fick en liten tömkörning idag och oj oj, det är mycket jobb kvar med den lilla donnan innan hon är på samma nivå som Butter och redo för inkörning. Men det får helt enkelt ta den tid det tar och så får vi se när hon är redo. Hon är en riktig liten buse den där ponnyn. Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.