Tur med Vilja

Idag var det Viljas tur att få komma ut på en liten uteritt. Hon har ju fått vila några dagar. Men eftersom hon är såpass ung och fortfarande under utbildning gör det ju inte så mycket att hon får vila ganska mycket. Det är ju trots allt någonting hon behöver för att smälta allt hon lär sig och bearbeta saker. 

Idag blev det hur som helst en uteritt på egen hand igen. Idag tog vi en "ny" runda. Vi har endast ridit där en gång förut med sällskap, men Vilja brydde sig som vanligt inte det minsta. Det blev en hel del skritt i början, men också lite tölt och en kort galopp i uppförsbacke för att bygga muskler, och det var verkligen nyttigt! Hon fick ta i lite, samtidigt som backen bromsade upp henne, och det slutade med en väldigt rund och fin galopp. Det finns definitivt mycket att jobba på, men det är bara roligt, speciellt när det märks att det finns mycket mer att plocka fram. 

 Kom ihåg mig?


Bloggen drivs av Emelie och Emilia som ligger bakom Grenryda gård, vårat gårdsnamn. Här kan ni läsa om våra hästar och vår träning tillsammans. Klicka på menyn högst upp för att läsa mer om oss eller om våra underbara hästar. Vi håller på att långsamt lägga en grund för en framtida mindre avelsverksamhet med shetlandsponnyer men vi tränar även våra hästar. Vi ställer ut, rider, tricktränar, kör och tränar diverse saker från marken.